OM OSS

Reol-Consult AS ble etablert i november 1984.

Vi har Østlandets største produktsortiment innen butikk, lager, verksted, kontor, arkiv og garderobe. Vi tilbyr effektive og konkurransedyktige løsninger fra idé til sluttprodukt. Under årenes løp har vi skaffet oss unike kunnskaper om planlegging og innredningsdesign. Hos oss finnes alt på ett og samme sted og vi leverer til store og små bedrifter over hele landet. På grunn av nærhet til produksjon kan vi tilby skreddersydde løsninger ved behov.

Vi er en gruppe fagfolk med høy kompetanse, service og ekspertise, samt lang erfaring innen vårt fag. Vi har gjennom årene levert innredninger til en rekke store og små prosjekter. I Smiløkka 7 på Vear Industriområde i Tønsberg finner du vår 350 kvm store utstilling, hvor vi viser et stort utvalg av produktene vi leverer. Mye av utstyret lagerføres!

 

Vårt produktregister omfatter alt fra mindre detaljinnredninger til hele systemer for store miljøer. Vi har ett av markedets mest komplette, fleksible og høykvalitets hylle- og innredningssortiment og tør påstå at vi har det meste til din bedrift.

Grunnsystemet er bedriftens skjelett og skal kunne bære stativ, konsoller, hyller, skilter, belysning og alle typer av produkter. Vårt grunnsystem er utviklet slik at det klarer belastninger og tøffe tak i mange år. Dessuten er den svært enkel å montere, bygge om, bygge ut og komplettere, hvilket er viktig da forandringer ofte kreves for en lang attraksjonskraft.

Ta kontakt med oss når du skal investere i ny innredning, da er du sikker på å få levert inventar tilpasset de krav som til enhver tid stilles til innredningen.
Vi er der du er!

pulzi